Д-р Теодора Александрова - център за диагностика на млечни жлези гр. Русе

20102
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Теодора Александрова е рентгенолог завършил висшето си медицинско образование през 1993 г в гр. Варна.

 

Последователно работи в Рентгеново отделение към МБАЛ-Русе, ДКЦ1 и ДКЦ2. В момента завежда мамографски и ехографски кабинети в ДКЦ-2 . Притежава диплом за придобита специалност по образна диагностика през 1997 г.

Сертификати за работа с мамограф и ехограф от 2000 г.

Д-р Александрова извършва прегледи в два кабинета, единият е в ДКЦ 2 на 3 етаж ,кабинет 304 и 305 -мамограф. Кабинетите работят по здравна каса от 9:30 до 14:00 ч, вторник от 12:00 до 18:00 ч.

Втория кабинет се намира на ул, Фердинанд 3 , етаж 2 кабинет 7, намира се срещу градски хали. Работи само, като частен кабинет, вечер след 16.30ч.

 
Д-р Теодора Александрова предлага на своите пациенти:
 
ЕХОГРАФ
 
 
  • Ехография на щитовидна жлеза и шия
  • Слюнчени жлези
  • Коремни органи
  • Tестити
  • Eхография на тазобедрени стави при новородени

МАМОГРАФ

 

  • Скринингова мамография
  • Диагностичната мамография

Д-р Теодора Александрова е специалист с дългогодишен опит, ако искате Вашето здраве да е в добри ръце не се колебайте и не губете време веднага си запишете час в кабинета на Д-р Александрова.

Ранната диагностика е гаранция за навременно лечение!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.