д-р Тенчо Стоянов - Хирург гр. Пловдив

10659
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив. Специалност по обща хирургия придобива през 1991 г. През същата година започва работа в ДКЦ "Пловдив".
След дипломирането си практикува във Военна болница в Пловдив и в различни военни поделения в региона.
Има следдипломна квалификация за ехографски изследвания и допълнителна специализация по коремна хирургия.


Дейности:
 
-абдоминална ехография
-млечна жлеза
-простатна жлеза
-щитовидна жлеза
 
Консултант към СБАЛ СБАЛ СПЕЦИАЛ МЕДИК

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, бул. България 61 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.