Д-р Татяна Пелева - Стоматолог гр. Карлово

8394
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Татяна Пелева специализира в зъболечението и практикува в свой зъболекарски кабинет в град Карлово задно със съпруга си д-р Христо Пелев, който е специалист вътрешни болести и кардиология.

Зъболекар Д-р Пелева извършва всеки преглед със съвременно стоматологично оборудване и първокачествени материали, благодарение на което осигурява ефективно лечение на заболявания на венците и зъбите.

Доброто здраве на Вашите зъби зависи изцяло от грижата, която полагате за тях и честите посещения при личния Ви зъболекар.

ДЕЙНОСТ

Профилактични стоматологични прегледи
Поставяне на пломби – амалгама, химиополимери, фотополимери, композити
Почистване на зъбен камък с ултразвук
Поставяне на протези, коронки и мостове на зъбите
Ендодонтия с ендомотор
Лазер терапия
Професионален метод за домашно избелване на зъбите
Лечение на заболявания на венците на зъбите

Д-р Христо Пелев - вътрешни болести и кардиология.
Д-р Пелев диагностицира и предлага лечение на редица сърдечни заболявания.

ДЕЙНОСТ

Консултативни прегледи
Профилактични прегледи
ЕКГ
Холтер
Холтер кръвно налягане
Ехокардиография
Оценка на индивидуалния риск от сърдечно-съдово заболяване

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.