Д-р Таня Сакалийска - Стоматолог гр. Самоков

2918
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Таня Сакалийска е специалист по дентална медицина, практикуваща на територията на гр. Самоков

Д-р Сакалийска е професионалист с богат опит в областта на стоматологията.

Има сключен договор с НЗОК.

Предлага на своите пациенти пълна гама от дентални слуги.

Кабинетът на д-р Сакалийска е оборудван със съвременна апаратура.

Д-р Сакалийска предлага на своите пациенти следните услуги:
- Прегледи
- Профилактика
- Кариесология
- Детска Стоматология
- Естетична стоматология
- Екстракция

Доктор Таня Сакалийска е сертифициран специалист по Plasmolifting™ .

Работно време :
Понеделник - почивен ден
Вторник - 08:00-12:00 часа
Сряда - 13:00-18:00 часа
Четвъртък- 08:00-12:00 часа
Петък- 9:00-17:00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.