Д-р Таня Димитрова - Офталмолог гр. Дупница

30718
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Таня Димитрова е специалист офталмолог практикуващ като лекар-специалист по очни болести на територията на град Дупница.
Д-р Димитрова извършва диагностика и лечение на широк спектър от очни заболявания.
ДЕЙНОСТ:
-очни прегледи
-премахване на чуждо тяло от окото
-измерване на очно налягане
-компютърна диагностика, периметрия
-ОСС терапия

Работно време: 

Понеделник - от 8:00 до 12:00 и 14:30 до 17:30
Вторник - от 8:00 до 12:00 и 14:30 до 17:30
Сряда - от 8:00 до 12:00 и 14:30 до 17:30
Четвъртък - от 8:00 до 12:00 и 14:30 до 17:30
Петък - от 08,00 до 13 часа
събота - почивен ден
неделя - почивен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.