Д-р Таня Алексиева - Ревматолог гр. Стара Загора

8685
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Таня Алексиева е специалист по ревматология и вътрешни болести.
Главен асистент в Катедра "Вътрешни болести" на Университетска болница - гр. Стара Загора.
Завършва Хуманна медицина във ВМИ - гр. Стара Загора - 1988г.
Има две специалности - Вътрешни болести - 1995г. и Ревматология - 2001г.
Специализира в гр.София - 2 години.
Специалист вътрешни болести и ревматология.
Приема в Медицински център "Трета поликлиника" ЕООД.
Прави ставни пункции, периставни инжекции, ехография на стави, остеометрии (изследване на костна плътност).
Д-р Алексиева практикува в УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович - Стара Загора и в Медицински център "Трета поликлиника" - Стара Загора.

Допълнителни контакти


гр. Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий 86 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.