Доц. д-р Стоян Сопотенски - хирург гр. София

10601
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Стоян Сопотенски д.м. – специалист обща и гръдна хирургия, спешна медицина.

Завършва Медицинска Академия през 1989 г. Работи по разпределение 2 години в болницата в гр. Бобов дол и 4-та работническа болница в гр. Искър. През 1992 г. постъпва на работа в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов”.

Между 2007 г. и 2017 г. оглавява Спешното отделение на болницата.

През ноември 2012 г. става и зам.-директор по лечебната дейност. Такъв е до февруари 2017 г. От февруари 2018 г. става част от екипа на МБАЛ “Света София”. Има специалности по обща хирургия – придобита през 1996г, гръдна хирургия от 2012 г, а от 2017 г. и по спешна медицина. Завършил е и Здравен мениджмънт.

Специализирал е в Германия, Франция, Турция и Румъния. Председател е на Контролната комисия на БЛС. Член е на водещи български и европейски организации – EDS – Европейска асоциация по дегистивна хирургия, БЛС, Българското хирургично дружество, Асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия. Автор е на над 30 научни публикации. Има интереси в областта на миниинвазивната хирургия на пациенти с коремна и гръдна хирургична патология; хирургия на хранопровода, белия дроб и други. Носител е на отличието „Лекарите, на които вярваме” 2017 г. – класация на вестник 24 часа.

Работно време:
08:00ч-14:00ч

Регистратура тел.:
02 818 46 00
0885 224 200

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.