Д-р Стоянка Прямова - Алерголог, Вътрешни болести Хасково

8548
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Стоянка Прямова е специалист по клинична алергология и вътрешни болести в гр. Хасково.

Приема пациенти в специализирания си кабинет, намиращ се в Диагностично-консултативен център 1 – Хасково. Доктор Прямова диагностицира и лекува хора с оплаквания от алергии и алергийни реакции в рамките на своята медицинска практика.

Работи по договор с РЗОК.

При всякакви здравословни проблеми, причинени както от алергени, така и от специфични реакции на организма ви, можете да потърсите алерголог Стоянка Прямова от град Хасково всеки работен ден от 07:30ч. - до 13:00ч.

Можете да потърсите найната помощ при всякакви здравословни проблеми, причинени от алергени и от специфични реакции на организма.

Дейности:

• Издаване на рецепти и предписване на медикаменти;
• Назначава на лабораторни и рентгенови изследвания, в зависимост от индивидуалното състояние на пациента и стадия на заболяването му;
• Извършва кожно-алергични проби;
• Предлага и други общо-медицински дейности в сферата на заболяванията на вътрешните органи.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.