д-р Стоянка Димова /Вапцарова/ - нефролог , интернист и ехографист гр. Стара Загора

13862
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Стоянка Димова /Вапцарова/ е специалист вътрешни и бъбречни болести и ехографист.
Извършва медицински прегледи и ехография, а при нужда и Доплерово изследване на бъбреци и коремни органи, като за целта разполага с необходимата апаратура и е обучена да работи с нея перфектно с нея.
Д-р Стоянка Димова /Вапцарова/ има дългогодишна практика като лекар специалист и от 1986г е и ехографист.
Работи в собствен кабинет по договор с РЗОК и на свободна практика!

Работно време:
Понеделник - 13:00 - 19:00
Прием: Платен прием и по здравна каса
Вторник - 08:00 - 13:30
Прием: Платен прием и по здравна каса
Сряда - 13:00 - 19:00
Прием: Платен прием и по здравна каса
Четвъртък - 08:00 - 13:30

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.