Д-р Стоянка Ангелова - Ортодонт гр. Пазарджик

5396
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Стоянка Ангелова е специалист по обща дентална медицина и има 40 години стаж в областта на ортодонтията.
Д-р Ангелова е ностел на наградата Дентален лекар на 2009 година.

Ортодонтията е стоматологична специалност, която се концентрира върху изучаването и лечението на неправилната захапка (малоклузия).
Тя се дължи на неправилна позиция на зъбите, неправилно съотношение на челюстите или комбинация от тях.

Рабтно време:

Понеделник - 10:00 - 12:00
Вторник - 10:00 - 12:00
Сряда - 13:30 - 16:30

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.