д-р Стефка Петрова Каварджикова - Акушер-гинеколог и репродуктивна медицина гр. Варна

11592
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Стефка Каварджикова е завършила Медицинския Университет във Варна. Има придобита специалност по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина.
Преподавала в катедра по акушерство и гинекология на МУ - Варна.
Владее свободно английски и руски език.
Специализирала е в Хайделберг - Германия, Лондон и Кеймбридж - Великобритания, Амстердам - Холандия в областта на гинекологичната ендокринология и диагнозата, лечението и профилактиката на:

  • хормонално обусловено безплодие
  • менструални нарушения
  • упорито акне и засилено окосмяване
  • семейно планиране, модерни методи за предпазване от нежелана бременност
  • смущения в критическата възраст и менопаузата
  • репродуктивна ендокринология
  • акушерство и гинекология
  • остеопороза

За записване на час при Д-р Стефка Каварджикова:

гр. Варна, ул. София 5 - 052608313, 0877868864
гр. Варна, ул. София 2, ет. 2 - 0888925723
гр. Каварна, ул. Васил Левски 36 - 0888925723

Допълнителни контакти


гр. Каварна, ул. Васил Левски 36 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.