Д-р Стефан Васев - Радиестезия гр. София

10486
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Стефан Васев е специалист по радиестезия, диетика и хранене.
Практикува в Медицински център "Ин и Ян" в град София.
Завършил е МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ в град София през 1995 г.

    • Специалност – медицина

ДЕЙНОСТИ:
- Пълно сканиране на физическо тяло и шестте фини тела
- Диагностика
- Терапия
Алтернативна медицина
Практиките на алтернативната медицина са толкова различни в своите основи, както в методиките за определянето им. Практиките могат да включват или се основават на традиционната медицина, народните знания, духовни убеждения или нови замислени подходи към изцеление.
Радиестезичния метод е клон от алтернативната медицина - енергийна медицина – диагностика и терапия.
РАДИЕСТЕЗИЯ - Радиестезична енергийна диагностика и терапия
Строежът на човешкото тяло е сложна биоенергийна система, основното в която са информационно-енергийните връзки между органите, структурните връзки и Психо-Био-Енергийната Хомеостаза.
Човек има седем тела взаимопроникващи се едно в друго или седем състояния на материята.
Радиестезичния метод измерва наличието на вредни вълни в организма, състоянието на всички органи и системи на ниво физическо тяло, както и пълно сканиране на останалите шест фини тела, т.нар. Енергиен скелет.
Най-интересното при радиестезичния метод е това, че при провеждане на самата диагностика, това което вижда радиестезистът го вижда и самият пациент.
Основното при радиестезичния метод е диагностиката за откриване на причините довели до заболяване на определени органи и терапията за премахването им по енергиен способ. Методът позволява да бъдат открити здравословните проблеми на физическо и енергийно ниво.
В съвременната медицина липсват методи и апарати за откриване на причините за заболяване в дълбоките нива на организма, тъй като по правило те се намират във вълновата енергийна обвивка (във фините нива на телата), а ортодоксалната медицина не се занимава с тези проблеми.
Методът се основава на принципа, че всичко в природата трепти и вибрира. В човешкото тяло, всеки орган, клетка трептят и вибрират на своя специфична честота. Единствено радиестезичното махало може да долови тези честоти и разкрие търсения обект.
Радиестезията е най-старата наука. В тази връзка модела на човешкото тяло се изразява като микрокосмос, огледално отражение на макрокосмоса (Вселената), или като холограмно отражение на Вселената.
Радиестезията е силна в установяването именно на причините за отклоненията от нашето здраве, повечето от които са “невидими” за традиционните медицински диагностични методи. Съвременната медицина вижда резултатите от едно нарушено здраве и се бори с последиците от това. Радиестезията си задава най-често въпроса – а защо се е стигнало дотук. Двата метода могат добре да се допълват един друг и по никой начин не се изключват взаимно.
Диетика и хранене - Измерване качеството на храни, напитки, билки, лекарства
Използване на Биокомпютърния модел на човек за определяне на оптимално тегло и корекция на мазнини, белтъчини и въглехидрати с радиестезичен метод.
Радиестезично могат да се проверяват всички суровини и готови продукти за тяхното качество, възможно е да се проверява какво ще бъде тяхното действие върху точно определен индивид. Прието е, че жизнения статус на човек трябва да е над 86% и съответно всеки продукт за да не оказва отрицателно въздействие върху човека трябва да има статус над 86%.
Специално билките и лекарствените продукти могат да се проверяват за тяхното лечебно действие, желателно е лечебното им действие да е над 86%. Радиестезично може да се провери лекарството дали е подходящо за този пациент, т.е. то трябва да повиши статуса на пациента до над 86%, за да има бърз ефект. Задължително е да се проверяват всички медикаменти които приема пациента заедно, тъй като е възможно някои от тях да блокират действието на другите.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.