Д-р Станислава Александрова Алиманска - Ревматолог гр. Пловдив

12563
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Станислава Александрова Алиманска е специалист по ревматология.
Приема пациенти в град Пловдив.
ДЕЙНОСТИ:
- възпалителни ставни заболявания (ревматоиден артрит, болест на Бехтерев, псориатичен артрит, ревматизъм и болест на Райтер, както и други реактивни артрити)
- системни заболявания на съединителната тъкан (системен лупус еритематодес, системна склеродермия, васкулити, полимиозит/дерматомиозит, припокриващи и автоинфламаторни синдроми)
- дегенеративни ставни заболявания (гонартроза, коксартроза, спондилартроза и др.);
мекотъканен ревматизъм
- бурсити, тендинити, фибромиалгия, полимиалгия ревматика
- болести на костите (остеопороза, болест на Пейджет, алгодистрофия, асептични некрози)
- болести, причинени от кристали (подагра, пирофосфатна и апатитна болест)
- хипермобилен синдром и наследствени болести
МБАЛ Централ Хоспитал - Тел.:+359 32/644-633

Допълнителни контакти

Пловдив, бул. Васил Априлов 20 - МБАЛ Централ Хоспитал [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.