Д-р Спиридон Алексиев Спиридонов – Психиатър гр. София

3590
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Спиридон Алексиев Спиридонов е психиатър с дългогодишен опит в областта.
В кабинета си д-р Спиридонов извършва специализирана консултативно-диагностична, лечебна, експертна и профилактична психиатрична извънболнична помощ. При необходимост се работи в екип с квалифицирани клинични психолози.

Работно време:
Aмбулаторни прегледи: Понеделник-Сряда,14.00 – 19.00
Домашни прегледи: Сряда 19.00 – 19.30

ИЗСЛЕДВАНИЯ:


  • Преглед
  • Невропсихологично изследване
  • Оценка на случай с препоръки за лечение
ПРОЦЕДУРИ:


  • Издаване на медицинско удостоверение за носене на оръжие, работа с класифицирана информация, работа в чужбина
  • Издаване на медицинско удостоверение за осиновяване
  • Издаване на медицинско удостоверение за извършване на завещания и имотни сделки повече
ДЕЙНОСТИ:


  • зависимости от всякакъв вид;
  • депресии;
  • тревожни разстройства от различен характер


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.