Д-р Спаска Еленкова - Педиатър гр. Самоков

20681
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Спаска Еленкова е дългогодишен специалист по детски болести.
Д-р Спаска Еленкова работи в своя педиатричен кабинет в град Самоков.

Кабинета съществува от 1992 година.

Д-р Еленкова извършва прегледи, домашни посещения и консултации на деца от 0-18 годишна възраст.
Разполага с необходимото оборудване за детски кабинет. Работи и безплатно с направление от личните лекари.

Кабинетът разполага с медицински уред "Bioptron" - лампа за безвредно облъчване с ултравиолетови лъчи, с цел лечение и профилактика на заболяванията на децата. Същата има признат световен сертификат за лечение.

Д-р Еленкова е с дългогодишен стаж като специалист по детски болести и завеждащ детско отделение.
Ползва се с авторитет в града и района.

График:
НЗОК - от ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК - от 08.00 до 13.00 часа
Платен прием - от ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК - от 16.00 до 18.00 часа
СЪБОТА - от 08.00 до 14.00 часа - НЗОК и Платен прием
НЕДЕЛЯ - ПОЧИВЕН ДЕН!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.