Д-р Снежана Харизанова – личен лекар гр. Нови Пазар

24701
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Снежана Харизанова предлага медицинска грижа като общопрактикуващ лекар, педиатър и хомеопат в град Нови Пазар, област Шумен .


УСЛУГИ ОТ Д-Р СНЕЖАНА ХАРИЗАНОВА


 • профилактични медицински прегледи
 • лечение на болести при децата
 • лечение на вирусни инфекции – за деца и възрастни
 • поставяне на задължителни и противогрипни ваксини
 • издаване на медицински направления
 • издаване на друга медицинска документация
 • хомеопатично лечение
Д-р Снежана Харизанова приема пациенти в кабинет 21 в Поликлиниката в Нови пазар и има сключен договор с РЗОК.
РАБОТНО ВРЕМЕ


 • понеделник – 13.00 – 18.00
 • вторник – 08.00 – 13.00
 • сряда – 08.00 – 14.00
 • четвъртък – 08.00 – 13.00
 • петък – 08.00 – 11.00
КОНТАКТИ


Д-р Снежана Харизанова – Личен лекар Нови Пазар
Aдрес: гр. Нови Пазар, ул. Христо Ботев 22, кабинет 21
Моб. тел.: 0898 462 850
[google-map-v3 shortcodeid="TO_BE_GENERATED" width="98%" height="350" zoom="18" maptype="roadmap" mapalign="center" directionhint="false" language="default" poweredby="false" maptypecontrol="true" pancontrol="true" zoomcontrol="true" scalecontrol="true" streetviewcontrol="true" scrollwheelcontrol="false" draggable="true" tiltfourtyfive="false" enablegeolocationmarker="false" enablemarkerclustering="false" addmarkermashup="false" addmarkermashupbubble="false" addmarkerlist=" ул. Христо Ботев 22, гр. Нови Пазар{}hospital-building.png{}Д-р Снежана Харизанова – Личен лекар" bubbleautopan="true" distanceunits="miles" showbike="false" showtraffic="false" showpanoramio="false]


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.