Д-р Снежана Димитрова - стоматолог гр. София

6994
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Снежана Димитрова е специалист по дентална медицина с дългогодишен опит в областта. В стоматологичния си кабинет доктор Димитрова работи с висококачествени материали и съвременна апаратура.

Като специалист зъболекар в град София, д-р Снежана Димитрова провежда и общата дентална стоматология включва: поставяне на пломби, изваждане на зъби, лечение на заболявания на венците, профилактичен преглед, лечение на корени, вадене на мъдреци.

Д-р Снежана Димитрова предлага цялостно стоматологично обслужване:

- Детска стоматология
- Козметична (естетична) стоматология
- Орална хирургия
- Пародонтология
- Протетична стоматология
- Профилактични стоматологични прегледи и програми
- Терапевтична стоматология


 Работен график :

- четни дати от 08:00 до 13:30
- нечетни дати от 13:30 до 20:00
- събота до 13:00

Работи с НЗОКДо мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.