Д-р Славомир Кондов, д.м. - Специалист неврохирург град София

12496
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Славомир Кондов-дм, извършва прегледи по НЗОК и платени прегледи и консултации  в УМБАЛ"Света Анна"гр.София./кабинет №20,ет.1/.
Д-р Кондов въвежда в неврохирургичната практика в България ултразвуково базираната невронавигация. По-негова идея в Токуда Болница започва провеждането на ендовазални процедури в неврохирургията.
През 2015г. печели наградата „За професионализъм в медицината" от Националните медицински награди и е номиниран за лекар на годината. Провежда първите курсове за начално хирургично обучение на студенти по медицина и по интраоперативна ултразвукова диагностика в неврохирургията. Провеждал е курсове и специализации В САЩ, Япония, Корея, Норвегия, Испания, Германия и Великобритания.
Славомир Кондов е член на Българското дружество по неврохирургия, пълен индивидуален член на Европейската асоциация по неврохирургия, индивидуален член на Световната асоциация по Хирургия на гръбначния стълб, кандидат член /2016/ на Американската асоциация по неврохирургия, редовен участник в симпозиумите на Walter E. Dandy Neurosurgical Society, председател на дружеството на БЛС при болница "Токуда" и създател на първото частно неврохирургично отделение в рамките на лечебното заведение.
Лекар на годината 2016.
ДЕЙНОСТИ
- Невронавигация, неврохирургия и спинална хирургия.
- Хирургично лечение на съдовите заболявания на мозъка.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.