Д-р Симеонка Цацова – Детски лекар гр. София

20357
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Симеонка Цацова е специалист по детски болести и обща медицина.
Доктор Цацова е общопрактикуващ лекар (личен лекар), който извършва консултации, клинични прегледи, диагностика и лечение на пациенти, диагностика и лечение на детски болести, имунизации.
Кабинетът на педиатър д-р Цацова се намира в ДКЦ 22 – Бившето детско отделение в град София.

ДЕЙНОСТ
Доктор Цацова провежда профилактични прегледи с цел откриване на рискови фактори, тяхното проследяване и премахване на риска от заболяването.
Доктор Симеонка Цацова се занимава с превенция на хронични заболявания като:
Артериална Хипертония
Диабет
Хомеопатия
други
Доктор Цацова е специалист по детски болести. Д-р Симеонка Цацова следи за развитието на своите пациентите и своевременно сигнализира за отклонения в развитието им.

Работен график
Доктор Симеонка Цацова приема пациенти в кабинета си, по следния график:

на нечетна дата - сутрин
на четна дата - след обяд

Събота и Неделя пациентите на практиката се поемат от МЦ "Гален".

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.