Д-р Силвия Йорданова - Образна диагностика гр. Варна

3250
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Силвия Йорданова е специалист по образна диагностика в Сити клиник - Варна.
Практикува в МЦ Сити Клиник Брегалница в град Варна.
Д-р Йорданова започва работа през 1994 г. като рентгенолог в Районна болница - Девня, а през периода 2003 -2007 г. работи в ДКЦ-3 във Варна.
От 2007 г. е рентгенолог в Сити Клиник Брегалница.
Преминала е специализации и притежава сертификати за ехографска диагностика на заболяванията на млечната жлеза, мамографска диагностика, ехографска диагностика на заболяванията на щитовидната жлеза, магнитен резонанс. Д-р Йорданова е обучена за работа с отворен магнитен резонанс за диагностика на заболяванията на опорно-двигателния апарат.
Специализации и квалификации:
- Сертификат за ехографска диагностика на заболяванията на млечната жлеза
- Сертификат за мамографска диагностика
- Сертификат за ехографска диагностика на заболяванията на щитовидната жлеза
- Сертификат за магнитен резонанс

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.