Доц. Д-р Севдалин Ангелов, М.Д.- Специалист ортопедия и травматология гр. Русе

10677
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доцент Севдалин Ангелов е специалист ортопед-травматолог в Ортопедично-травматологично отделение при МБАЛ – Русе.


Той е старши ординатор на Ортопедично отделение и е специалист в диагностиката и лечението на фрактурите и заболяванията на опорно двигателния апарат. Тясна специалност и интереси е хирургията на ръката.
Неговата отдаденост на професията го превръща не просто в един от търсените ортопеди, но и човек с висок морал и лично отношение към всеки отделен пациент, потърсил неговата лекарска намеса.
Завършил е своето медицинско висше образование през 1982 г. във ВМИ Плевен, а специалността си придобива 6 години по-късно в МА София.

Дисертацията му е на тема “Алгоритъм на поведение при нестабилните фрактури на дисталния радиус” – успешно защитена през 2001 г.
Взимал е участие в специализираните конгреси на FESSH и IFSSH, провеждани по света през годините от 1993 до сега.
Специализираните му интереси, свързани със сферата му на действие са: Фрактури на дистален радиус, карпална нестабилност, TFCC увреди, Дюпюитренова контрактура, фрактури на лакътна става и лакътна нестабилност, фрактури на пръсти и метакарпални.
Специализациите му в областта на ортопедията и травматологията са рознообразни, което го превръща в професионалист с нюх и сериозно отношение към призванието си.

1993 – травматични увреди на периферни нерви – Брюксел.
2008 – Current Concepts in Pediatric Orthopedics – POSNA Course.
2009 – The shoulder and elbow surgery – Познан, Полша.
2009 – Priciples in Operative Fractures – Management – Синая, Румъния.
2010 – Advances in Operative Fractures management – Езерото Балатон, Унгария.
Членува както в Съюза на учените в България, така и в БОТА, Дружеството по хирургия на ръката, FESSH.

Допълнителни контакти

гр. Русе, ул. Независимост 2 - УМБАЛ - Отдел по ортопедия [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.