Д-р Свилен Шидеров – Ортопед – травматолог Пловдив

9815
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Свилен Шидеров – Ортопед – травматолог в гр. ПловдивДоктор Свилен Шидеров е специалист ортопед – травматолог, практикуващ в град Пловдив към МЦ
Еврохоспитал. Като специалист в областта на ортопедията и травматологията, доктор Шидеров извършва лечения на ортопедични заболявания. Доктор Свилен Шидеров е началник на отделението по ортопедия и травматология към МБАЛ Еврохоспитал град Пловдив. В отделението, където практикува се извършват: мекотъканни операции, пластики на мускули и сухожилия, смяна на стави, отстраняване на скъсани менискуси.

Ортопедичният кабинет на доктор Шидеров се намира в град Пловдив, Коматевско шосе 79. Отделението по ортопедия разполага с 33 легла, с възможност за добавяне на още 15. С помощта на модерна и съвременна апаратура, доктор Шидеров диагностицира и лекува всички ортопедични заболявания.
Работно време:
  • Понеделник 12:00-16:00 часа
  • Вторник 12:00-16:00 часа
  • Сряда 12:00-16:00 часа
  • Четвъртък 12:00-16:00 часа
  • Петък 12:00-16:00 часа
Доктор Свилен Шидеров работи по договорс РЗОК.

 

ЛЕЧЕНИЕ

Доктор Шидеров е специалист с богат опит в лечението на ортопедични заболявания. Лечението на този вид заболявания, изисква индивидуален подход към всеки пациент. Доктор Свилен Шидеров извършва лечение на изкривявания, размествания, счупвания, миниинвазивна хирургия на кости и стави, оперативни лечения на фрактури на крайниците, гръбначен стълб и таз. Голяма част от ортопедичните заболявания, подлежат на пълно излекуване, но това от навременната диагностика.

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.