Д-р Свилен Симеонов - нефролог

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Симеонов е началник на отделението по нефрология в МБАЛ "Уро Медикс", където работи от октомври 2013 г. 
Завършва медицина в Медицинския университет във Варна през 1992 г. През 2000 г. придобива специалност по вътрешни болести.От 2008 до 2011 г. специализира в нефрологичната клиника в медицински университет в гр. Пловдив.От 2011 г. придобива втора специалност по нефрология.
Работил е във вътрешно отделение в МБАЛ-Шумен и в Центъра по хемодиализа към болницата.

КОНТАКТИ


МБАЛ УроМедикс

Пловдив, ул. Колхида - продължение (Транспортна болница), ет.2

032 636-135, вътр: 201 и 203

Прием: Платен НЗОК

МЦ Хипократ - филиал

ул. ПАНТЕЛЕЙ ГЕНОВ 1 ет.2 каб.5

кв. ЗАХАРНА ФАБРИКА

0898 241-828

0884941877

Прием: Платен НЗОК


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.