Д-Р СВЕТОСЛАВ НЕЙКОВ - УШИ НОС ГЪРЛО ГР. МОНТАНА

22814
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Светослав Нейков е специалист по уши Нос и гърло.
Практикува в град Монтана.

ДЕЙНОСТИ :
- Консервативно и оперативно лечение на заболявания на лицето, ушите, носа и гърлото
- Лечение на затруднено носно дишане и носни полипи
- Операции на сливици
- Отстраняване на чужди тела от ушите, носа и хранопровода
- Изследване на слуха – Аудиометрия, Тимпанометрия
- Отоневрология
- Слухови апарати
- Спешни прегледи
Работи по договор с РЗОК.

Приемно време на д-р Светослав Нейков:
Понеделник, вторник, сряда и петък от 15:00 до 18:00 часа.

Приемно време на д-р Нейко Нейков:
Всеки делничен ден - от 09:00 до 12:00 часа.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.