Д-р Светлозар Георгиев - психиатър гр. Пловдив

5150
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Светлозар Георгиев е дипломиран психиатър от ВМИ – Пловдив с над 30 г. стаж изключително по специалността в различни психиатрични заведения.
Главен асистент в Катедра по психиатрия и медицинска психология при МУ – Пловдив.
Д-р Св. Георгиев има частна амбулаторна практика от 20 г. Занимава се с диагностика и лечение на тревожно-депресивни състояния, паническо разстройство, обсесивно – компулсивно разстройство, биполярни и шизофренни разстройства, психосоматични заболявания.
Дейности:
– Диагностика и лечение на психични заболявания
– Психиатрия – лечение на психосматични заболявания.
– Проблемно ориентирани консултации
– Специализирана психиатрична ЛКК
Понеделник, Сряда и Петък
От 14:30 до 16:30 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.