Д-р Светлозар Георгиев - Ортопед гр. Русе

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Светлозар Георгиев е специалист по ортопедия и травматология.
Образование и квалификации:
1989г. - Висше медицинско образование, МУ Варна
1996г. - Придобита специалност по ортопедия и травматология, МУ София
От 1990 г. започва специализация по обща хирургия, а от 1991 г. и специализация по ортопедия и травматология. През същият период работи в Транспортна болница. От 1993 г. след спечелване на конкурс е назначен в Окръжна болница гр.Русе. След вземането на специалност има участие в множество международни и родни симпозиуми, и конгреси по ортопедия и травматология. Участва с доклади и статии в съавторство с колеги.Притежава сертификати по: AOTrauma Course „Principles in Operative Fracture Management“ и „Advanced Principles of Fracture Management“. Професионалните предпочитания и интереси са в областта на фрактурната и реконструктивната хирургия, интрамедуларната остеосинтеза, хирургията на вътреставните фрактури.
В периода 2004 – 2006 г. преподавал по ортопедия в Полувисш медицински институт "И.П.Павлов", гр. Русе.
Оторизиран, като вещо лице по ортопедия и травматология към Русенски окръжен съд.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.