Д-р Светлана Славова Петрова – Личен лекар с. Аврен

8605
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

НАБИРА НОВИ ПАЦИЕНТИ!

Д-р Светлана Славова Петрова е общопрактикуващ лекар.
Д-р Петрова приема пациенти в село Аврен, обл. Варна.
Д-р Петрова подхожда с внимание към всеки свой пациент. Притежава богат опит в областта на общата медицина.

гр. Варна, ул. Васил Петлешков 3, ет. 2, каб. 7
с. Аврен, ул. Йордан Ноев 36
с. Здравец - пощата
с. Садово - кметстовото

ДЕЙНОСТ


-профилактични прегледи;
-клинични прегледи;
-изписва рецепти за лекарства;
-издава медицински свидетелства;

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.