Светлана Минкова – Карагеоргиева – Логопед гр. Бургас

6957
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Светлана Минкова – Карагеоргиева е логопед с дългогодишен стаж. Помага активно на деца в предучилищна и начална училищна възраст чрез диагностика и терапия по системи, утвърдени от МОМН.

Подходът й към всяко дете е индивидуален, съобразен с неговите нужди, възможности и специфики на проблема.
Логопед Минкова – Карагеоргиева работи в свой логопедичен кабинет в град Ямбол, на тихо и комуникативно място.

ДЕЙНОСТИ:

  • Дислалия - нарушение на артикулацията
  • Заекване - нарушение на естествения темп и плавност на речта
  • Дисграфия, дислалия, дискалкулия (нарушения на писането, четенето и математиката)
  • Превенция на обучителните трудности
  • Ринолалия
  • Алалия

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.