Д-р Сашо Кастрев - Невролог гр. Благоевград

28545
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Сашо Кастрев е специалист по неврология.
Практикува в МДЦ Рубидент в град Благоевград. Той диагностицира и лекува нервни болести чрез електроенцефалография и доплерова сонография.
Като специалист, д-р Кастрев извършва прегледи, диагностика и лечение на нервни болести. В своята работа, той извършва електроенцефалография и доплерова сонография с цветен доплер при лечение на периферната и централната нервна система – епилепсия, инсулти, паркинсонизъм, мозъчно-съдови заболявания.

Електроенцефалография
Електроенцефалографията е метод за контрол и откриване на: тумори на мозъка, възпалителни и съдови заболявания, епилепсия, мигрена, инсулти, главоболие с неизяснена причина. Този вид изследване е безвредно и безболезнено, чрез него няма опасност от заразяване и е сравнително евтино изследване на мозъка. В малко от случаите не дава ясна представа за огнището на заболяване.

Неврологичен кабинет
Д-р Сашо Кастрев е Заместник-началник отделение в МБАЛ Пулс АД. Отделението, в което работи, разполага с Електроенцефалограф, Доплеров сонограф, Електромиограф и друга модерна апаратура. Медицинската техника дава възможност за точна и бърза диагностика на неврологичните заболявания. Отделението по неврология има сключен договор с НЗОК за извънболнична и болнична медицинска помощ. Здравноосигурените лица имат безплатен достъп до медицинските услуги, предлагани в МБАЛ Пулс АД.

За предварително записвне на час за преглед - тел. 073/ 880755

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.