Д-р Саня Радойкова-Тюфекчиева - Дерматолог гр. Благоевград

15488
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Саня Радойкова-Тюфекчиева има дерматологичен кабинет в гр. Благоевград, където приема пациенти за прегледи, консултации и козметична дерматология. Д-р Саня Радойкова-Тюфекчиева приема пациенти и в гр. Гоце Делчев, ул. Васил Левски 6, след предварително записване на час.
 
Специалистът по кожни болести членува в:
 
   -Български лекарски съюз
   -Българско дерматологично дружество
   -Европейска асоциация по дерматовенерология
 
Д-р Саня Радойкова-Тюфекчиева приема пациенти и по договор с РЗОК.
 
Д-р Саня Радойкова-Тюфекчиева предлага следните услуги:
 
    - Прегледи за установяване на кожни заболявания и дефекти по кожата
    - Пилинги
    - Филъри /попълване на бръчки и устни/

Адрес1: гр. Гоце Делчев, ул. Васил Левски 6
Работно време:
Понеделник 11:00 - 19:00 ч.
Вторник 8:00 - 15:00 ч.

Адрес 2: Адрес: гр. Благоевград, ул. Пере Тошев №12
Работно време:
от сряда до петък с предварително записване на час на тел. 0888 / 366 634

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.