Д-р Саня Радойкова-Тюфекчиева - Дерматолог гр. Благоевград

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Саня Радойкова-Тюфекчиева е специалист по козметична дерматологияД-р Саня Радойкова-Тюфекчиева има дерматологичен кабинет в Благоевград, където приема пациенти за прегледи, консултации и козметична дерматология всеки понеделник и вторник.Специалистът по кожни болести членува в:

  • Български лекарски съюз
  • Българско дерматологично дружество
  • Европейска асоциация по дерматовенерология

Д-р Саня Радойкова-Тюфекчиева приема пациенти и по договор с РЗОК.

ДЕЙНОСТИ:

  • Прегледи за установяване на кожни заболявания и дефекти по кожата
  • Пилинги
  • Филъри /попълване на бръчки и устни/

Работно време:
Гоце Делчев ул. Васил Левски 6 :
Понеделник от 08:00 до 18:00
Вторник от 08:00 до 15:00
Благоевград ул.Мара Бунева 4 :
С предварително записване на телефон 0888366634

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.