Д-р Румяна Радиева - Педиатър гр. Стара Загора

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р РУМЯНА РАДИЕВА е педиатър и специалист по детската неврология в Стара Загора. Лекарският кабинет разполага с инхалатор и ехограф за коремна и трансфонтанелна ехография. Провежда визити по домовете.
Д-р Радиева е специалист педиатър с богат опит в областта на детската неврология. Извършва консултации и лечение на деца от 0 до 18 години а също така и на деца с неврологични заболявания.
Д-р Радиева провежда детска консултация и оценка на физическото и невропсихическо развитие.
В кабинета си докторката прави ехография на коремни органи и на централна нервна система (трансфонтанелна ехография) на деца до една година.
Също така извършва и инхалаторно лечение (при необходимост)
Има сключен договор със здравната каса. Провежда детска консултация и извън рамките на Здравната каса.
МЦ "Ритъм"
Работно време:
вторник и четвъртък от 15:00 до 18:00
сряда от 10:00 до 12:00
понеделник, ,петък от 15:00 до 18:00

Допълнителни контакти


гр. Стара Загора, ул. Васила Априлов 12 А, МЦ "Ритъм" [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.