МРДент д-р Мартин Рубиев - орален хирург, д-р Румяна Манолова - стоматолог гр. София

4802
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Лекар по дентална медицина (стоматолог - преди 2007 година) е лице, което притежава образователно-квалификационната степен "Магистър по дентална медицина (стоматология)" и има право да извършва дентално-медицински (медико-стоматологични) дейности. Лекарите по дентална медицина провеждат изследвания; усъвършенстват или разработват теории и оперативни методи; поставят диагнози, консултират, прилагат и проследяват дентално лечение; осъществяват първична и специализирана дентална помощ.
В ежедневния език се използва думата зъболекар, тъй като той е специалист точно по състоянието и лечението на зъбите.

Д-р Румяна Александрова Манолова-Рубиева - стоматолог.
тел.: 0899350740

Д-р Мартин Рубиев - лицево-челюстен хирург.
тел: 0898614978

УСЛУГИ:

  • Естетични възстановявания
  • Имплантология
  • Пародонтално лечение
  • Лечение на кариес
  • Ендодонтско лечение
  • Работа с деца


Д-р Мартин Рубиев
е специалист стоматолог-хирург. Отговаря на телефон: 0898614978

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.