Д-р Румен Христов - Детски хирург гр. Варна

22894
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Румен Христов е специалист по хирургия.
Д-р Христов е Началник на Детска хирургия в УМБАЛ "Св. Анна" в град Варна.
Практикува също и в Диагностично–консултативен център „Чайка“ ЕООД в град Варна.
Д-р Христов Завършва медицина в Медицински Университет – гр. Варна през 1989 г.


Специалности: Обща Хирургия и Детска хирургия.
Републикански консултант е по Детска хирургия. Прилага специализирана и висококвалифицирана диагностична и лечебна дейност при деца от раждането им до 18 годишна възраст. Лекува деца с вродени и придобити хирургични заболявания на шията, гръдния кош, корема и гениталиите.


Осъществява диагностика и лечение на новородени и деца с вродени аномалии, лечение на усложнени заболявания на белия дроб и коремната кухина, гнойни процеси на костите и меките тъкани, изолирана и съчетана коремна и гръдна травма, ингвинална и пъпна херния, кисти на тестиса, апендицит и гнойни процеси и други.
Д-р Румен Христов притежава сертификати за извършване на горна и долна ендоскопия и торакоскопия.
Член е на Българското и Европейско дружество по детска хирургия.

Допълнителни контакти

ДКЦ Чайка“ ЕООД, гр. Варна, ул. Никола Вапцаров 2, ет. 1, кабинет 20
тел. регистратура 052 302321

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.