Д-р Румен Патриков - Стоматолог гр. Пловдив

6623
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Румен Патриков е специалист по дентална медицина. Приема пациенти в частен кабинет в град Пловдив.
СФЕРА НА ДЕЙНОСТ:
- Професионално стоматологично обслужване
- Работа с водещи технологии и материали
- Прегледи и консултации
- Профилактични манипулации
- Лечение
Стоматологичният кабинет на д-р Патриков има сключен договор с НЗОК по всички видове стоматологични действия:

  • профилактични прегледи
  • насоки за лична орална хигиена
Специализирана клинична орална хигиена - отстраняване на:
  • зъбна плака
  • зъбен камък
  • пигментации
Терапевтично лечение на:
  • зъбен кариес
  • пулпит - със или без запазване виталитета на зъбната пулпа
  • гангрена
  • периодонтит (гранулом)
  • избелване на зъби
Стоматологичен кабинет е оборудван по европейските стандарти.
Разполага с интраорална камера, което предоставя възможност съвсем обективно пациентът да се увери в нуждата от предстоящото лечение.
Задължителни са редовните профилактични прегледи при стоматолог – поне веднъж на 6 месеца, с оглед провеждане на специализирана клинична орална хигиена, както и за навременно диагностициране и лечение на вече възникнали заболявания в устната кухина.
Хигиената на устата заема първостепенно място в комплекса от профилактични мероприятия, чиято основна цел е запазване на тъканите и органите в устната кухина.
Въпроси и отговори:
Имам кървене на венците.Какво трябва де се направи?
Отг. Кървенето на венците означава, че имате форма на пародонтит. Професионално почистване на плаката и зъбен камък от стоматолог и ефективните домашни грижи ще решат проблема. При остри пародонтити потърсете незабавно стоматолог. Необходима е отлична хигиена и професионално почистване за да се преодолее възпалението.

Защо имам чувствителност при консумация на студени и сладки храни и течности?
Отг. Най-вероятната причина е наличие на дълбок кариес или оголване на шийките на зъбите.

ГАЛЕРИЯ:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.