Д-р Росица Пармакова - Стоматолог гр. София

2636
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Росица Пармакова е специалист по дентална медицина. Създател е на дентална практика "Smile Design".
Дентална практика, основана на принципите на съвременната естетична дентална медицина. Практика, ориентирана към естетично възстановяване и ортодонтско подреждане на зъбните редици, с цел постигане на оптимален резултат и хармонична усмивка.
Индивидуалният "дизайн на усмивката" е съобразен с характерните особености на лицето и съзъбието на всеки пациент, както и с неговите очаквания и желания, а крайната цел е кабинета до напусне един доволен и широко усмихнат на света пациент!До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.