Д-р Росица Владимирова - Психиатър гр. София

6854
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Росица Григорова Владимирова – Специалист психиатър в град София.
Доктор Владимирова извършва високо ефективно лечение на невротични заболявания и психични заболявания. Прилага активно лечение на лица с обострени хронични психични заболявания.
За Д-р Росица Григорова Владимирова грижата за психичното здраве започва с разбирането, че добрите отношения с терапевта не просто се случват, те са следствие от построени от опитни специалисти и грижовни психиатри и терапевти, които създават терапевтични отношения, изграждащи разбиране и развитие.
Повече за д-р Росица Владимирова:
Специализира клинична ординатура по психиатрия в Клиниката по психиатрия на Александровска болница, където работи от 1996г. От 1997 е асистент, а от 1999г е главен асистент със защитена докторска дисертация .
Професионалните интереси на д-р Росица Владимирова са в областта на клинична психофармакология, неврогенетика, клинична психиатрия- депресии, афективни разстройства, психози, електроконвулсивна терапия, както и на психични проблеми на жените в репродуктивна възраст. От около 15 години изучава и лекува жени с психични разстройства по време на бременност и след раждане и е автор на програма за ранна интервенция, превенция и рехабилитация на психични заболявания с мултидисциплинарен екип ( с участие и на акушер гинеколог, психолог, социален работник и други професионалисти), насочена към жени с психични разстройства и свързана с репродуктивните цикли: бременност, след раждане, стерилитет, менопауза. Има публикации, научни статии и обзори в наши и чужди списания в областта на клиничната психофармакология, неврогенетиката и психичните разстройства при жени по време на бременност и след раждане.
Участие в национални и международни научно-изследователски проекти по невропсихиатрична генетика.
Българо-австралийски проект по генетика на афективни разстройства ,Българо-британски проект „Генетика на психични заболявания. Член е на БЛС и на Българското сдружение по биологична психиатрия -WFSBP и Научното дружество по невропсихофармакология и невронауки.
ДЕЙНОСТИ:
- Лечениие на общи психиатрични заболявания
-Тревожни и депресивни заболявания
-Психологично консултиране
-Психози

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.