Д-р Росен Цанков - стоматолог ортопед София

20152
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ИМПЛАНТОЛОГИЧНО СТУДИО
Идивидуалния подход, липсата на текучество в екипите и спокойните чакални- големите предимства на малките клиники!

ШИРОК ИЗБОР ОТ МЕТОДИКИ
На този етап от развитието на имплантологията не съществуват универсални методи и имплантати с които да бъдат възстановени липсващите зъби.
Ситуацията в устната кухина на всеки отделен пациент е уникална и неповторима и по тази причина за успешния резултат от лечението е необходимо използването на най подходящата методика.

КОМПЛЕКСЕН ПОДХОД
Освен специализираните имплантологични услуги по възстановяване на зъбните редици, в клиниката се предлага и ортопедична стоматология с естетична насоченост чрез изработване на фасети, корони и мостове от циркониев диоксид, чиста керамика и металокерамика.
Пародонталната хирургия и ортодонтията са други две услуги в клиника CORTICAL IMPLANTS studio

ДОСТЪПНОСТ И КОМФОРТ
Широкия избор от методики дава възможност да се предлагат както скъпи, така и икономични решения за възстановяване на зъбите.
Можем уверено да се твърдим, че имплантологията придобива масовост и вече не е услуга за "избрани" Пазара е наситен с десетки имплантатни системи и различните цени не определят резултата от лечението.

Екип:

Д-Р РОСЕН ЦАНКОВ

1

- СТОМАТОЛОГ ОРТОПЕД
- ИМПЛАНТОЛОГ
- ПАРОДОНТАЛНА ХИРУРГИЯ
Специализиран в пародонтална хирургия, костно възстановителна хирургия и имплантология.
Работи с класически имплантатни системи както и базална имплантология.
Естетична стоматология (композитни и керамични фасети, циркониеви корони и мостове, както и избелване на зъби) и ендодонтия допълват горните методи. Стаж 13 год.
Притежава сертификати от посещение на курсове и специализации в имплантологията. Kурсове по пародонталогия и пародонтална хирургия.

Д-Р ВЛАДИСЛАВ ЦАНКОВ

2

- СТОМАТОЛОГ ХИРУРГ
- ОРТОПЕД
- ИМПЛАНТОЛОГ
Специализиран в комплексен подход при лечение на сложни и трудни имплантологични и ортопедични случай.
Освен конвенционалната крестално-спонгиозна имплантология, владее методите на нискоинвазивната / щадяща имплантология, кортикално/базалната имплантология, имплантиране в сложни условия с минимален костен обем без присаждане на кост.
Стаж 37 год., от които 25 год. протезиране върху имплантати.
Притежава сертификати от посещение на курсове и специализации за работа с над 5 имплантатни системи, както и 8 годишна практика с базални и компресивни имплантати за бързо натоварване.

Услуги:

ИМПЛАНТАТНИ СИСТЕМИ:
ШВЕЙЦАРСКИ БАЗАЛНИ ИМПЛАНТИ, OSSTEM, BICON, MIS, UFIT

БАЗАЛНА / БИКОРТИКАЛНА ИМПЛАНТОЛОГИЯ.
НЕЗАБАВНО ПРОТЕЗИРАНЕ И НАТОВАРВАНЕ, БЕЗ КОСТОЗАМЕСТВАНЕ, БЕЗ СИНУС ЛИФТ.

БЕЗМЕТАЛНО ПРОТЕЗИРАНЕ CAD/CAM
АБСОЛЮТНАТА ЕСТЕТИКА- ЦИРКОНИЕВ ДИОКСИД.

ПАРОДОНТОЛОГИЯТА И ПАРОДОНТАЛНАТА ХИРУРГИЯ
ПАРОДОНТОЛОГИЯ, ПАРОДОНТАЛНА ХИРУРГИЯ, КОСТОЗАМЕСТВАНЕ И PRP ТЕРАПИЯ

Работно време
Понеделник - Петък: 10:00 – 20:00 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.