Д-р Росен Тушев - хирург гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Росен Тушев e хирург с дългогодишен стаж в общата и коремна хирургия.
Д-р Тушев извършва консултации и лечение при следните случаи:

За пациента

  • Хернии. Операция на херния
  • Болести на стомаха
  • Болести на дебелото черво
  • Камъни в жлъчката. Възпаление на жлъчката
  • Хемороиди и анални фисури
  • Остър апендицит
  • Киселини в стомаха. Парене зад гръдната кост
  • Киста на опашката. Пиларна киста
  • Лечение на затлъстяване и диабет тип 2. Бариатрична хирургия

При някои от тези заболявания може да се приложи и неоперативно (консервативно) лечение, но при други се налага планова или спешна операция. За щастие съвременната медицина дава възможности като лапароскопската или миниинвазивна хирургия – метод който позволява извършването на операция през няколко отвора, без разрези, с много кратък период на следоперативно възстановяване.
ГАЛЕРИЯ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.