д-р Розалина Петрова - специалист психиатър гр. Сливен

8856
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

1. Специалност Психиатрия
2. Специалност Неврология
3. Лицензиран Психотерапевт

Началник отделение по Психиатрия към МБАЛ Д-р Иван Селимински
Работно време:
от Понеделник до Петък
от 7:30ч. до 13:30ч.

Кабинет за доболнична помощ с адрес ул.Цар Освободител 30-А-1 (в ляво от ОББ)
Работно време:
от Вторник до Петък
от 14:00ч. до 18ч.

ДЕЙНОСТИ:

1.Прегледи
2.Психотерапия при стрес
3.Психотерапия при кризи на личността
4.Консултиране при кризи в семейството
5.Консултиране при сексуални проблеми
6.Консултиране при поведенчески отклонения
7.Домашни визити само след предварително записване

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.