Д-р Радослав Гергов - Уролог гр. София

8121
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Радослав Гергов е специалист уролог в град София и е с богат опит в тази сферата. Той е член на Българското Урологично Дружество.


УСЛУГИ
- диагностика и лечение на заболявания на пикочо-половата система;
- профилактични прегледи на пикочо-половата система;
- ехография на пикочо-половата система;
- клинична лаборатория;
- микробиологични изследвания;
- общо здравно състояние – експресни тестове;
- консултации за изпозлването на хранителни и биологично-активни добавки;
- ендоскопски операции в урологията;
- екстракорпорална литотрипсия.
Професионални интереси:
- заболявания на простатната жлеза;
- бъбречно-каменна болест;
- възпалителни заболявания на уро-гениталната система.
КОНТАКТИ
Гр.София
Адрес: ул. Христо Силянов 77
Телефони: 0882 112 029; 02/ 403 62 01
e-mail: rgergovi(@)abv.bg

Гр. София,
ж.к. Овча купел 2, ул. „Фридрих Грюнангер“ 2
МБАЛ Доверие
Тел. 02/40 36 201

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.