д-р Пламен Петков - Невролог гр. Плевен

13645
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Пламен Петков е специалист по неврология.
Д-р Петков е Началник на Отделение по Нервни болести към МБАЛ "Свети Пантелеймон" гр. Плевен.
Завършва МУ-Плевен през 1988г. Специалист е по неврология от 1996г.
Професионалните му интереси са в областта на мозъчно-съдова болест, невропатна болка, периферна нервна система, множествена склероза.
В неврологичното отделение на МБАЛ "Св. Пантелеймон" се извършва диагностика и лечение на всички заболявания на централната и периферната нервна система. В пълен обем са развити най-съвременните методи за диагностика, лечение и профилактика на мозъчните инсулти, както и на основните направления в неврологията и функционалната диагностика.

Кабинетът за функционална диагностика е оборудван с последно поколение апаратура за:

Електромиография /ЕМГ/, Елекроенцефалография /ЕЕГ/ и Доплер на съдове.
В кабинетите по неврология се извършват консултации по НЗОК, на осигурени в допълнителните здравни фондове.


Д-р Пламен Петков има и частна неврологична практика.

гр. Плевен, ул. Георги Кочев 39 В, партер - Частен кабинет
По всяко време след предварителна уговорка
тел.: 0878885861, 0888760987гр. Плевен, ул. Трите бора 24 тел. 064/ 87 20 20 вътр. 135
Понеделник: 10:00ч.-13:00ч.
Сряда :12ч. - 13,30ч.
Петък: 10:00ч.-12:00ч.гр. Плевен, ул. Хан Крум 2
Четвъртък: 08:30ч.-12:30ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.