Д-р Пламен Ненов - Ортопед гр. Плевен

10475
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Пламен Ненов е специалист по ортопедия и травматология.
Началник е на Отделение по ортопедия и травматология в "МБАЛ Св.Панталеймон-Плевен".


Завършил е медицина в Плевен, специалност по ортопедия и травматология придобива в Плевен.


Има интереси в областта на артроскопската хирургия, ендопротезиране на стави.


Провел е специализации в Испания, Белгия, Русия и Италия.

 

Адрес: гр. Плевен, ДКЦ Свети Панталеймон - Плевен, ул. "Трите бора" № 19

Приемно време: четвъртък - 14.00-16.00

 

Адрес 2: гр. Плевен, ДКЦ “Св. Панталеймон – Плевен” – ул. “Хан Крум” №2 - виж на картата

Приемно време: понеделник и сряда 14ч – 18:30ч 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.