Д-р Пламен Нейчев – Анестезиолог гр. София

7060
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Пламен Нейчев е специалист – анестезиолог.
Доктор Нейчев има дългогодишен опит в областта на:

  • Обща и регионална анестезия
  • Преданестезиологични консултации
  • Лечение на болката

Специалист по анестезиология и интензивно лечение към УМБАЛСМ “Н.И. Пирогов”. През 2003 г. е специализирал в Израел амбулаторна анестезия и лечение на болката.
През 2012 година Д-р Пламен Нейчев беше избран в класацията на Дарик радио “Най-добрите лекари”.

Допълнителни контакти


гр. София, бул. Ген. Едуард И. Тотлебен 21 - Пирогов [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.