Д-р Пламен Калъпов - Ортопед - Травматолог гр. София

8554
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Пламен Калъпов е специалист по ортопедия и травматология.
Практикува в Клиника по ортопедия и травматология към УМБАЛ "Света Анна" в град София.


ДЕЙНОСТИ

  • Лечение на спортни травми, счупвания и изкълчвания.
  • Имплантиране и реконструкция на изкуствени тазобедрени и колянни стави.
  • Лечение на дегенеративни заболявания на гръбначния стълб

Необходимо е предварително записване на телефон + 359 887 412 234.

Работно време на кабинета:

понеделник и сряда от 14:30 - 18:00 часа

Допълнителни контакти


гр. София, ж.к.Младост 1 - срещу Окръжна Болница, бивш МЦ Санте [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.