д-р Пламен Евгениев - Уролог гр. София

5475
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Пламен Евгениев - специалист Уролог.
Завършва Медицински Университет София през 1990г.
Специалност Урология придобива през 1995г.
Допълнителни придобити квалификации:
-Ултразвукова диагностика
-Трансуретрална хирургия
-Онкоурология

гр. София, бул. „ген. Николай Г. Столетов 67 СБАЛОЗ
тел. 028013927
Понеделник – Петък от 08:00ч до 14:30ч
Работи с осигурител
гр. София, ул. Коньовица 65
работно време от
Понеделник – Четвъртък от 16:00 до 19:00
тел. за записване на преглед : 02 9213 273 - Кабинет

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Коньовица 65 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.