Д-р Пламен Бързашки - Стоматолог гр. София

7143
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Пламен Бързашки е дипломиран магистър по дентална медицина към Факултет по дентална медицина на Медицински Университет - гр. Пловдив. Специализира имплантология в Seattle, WA, USA в Advanced Implant Academy на проф. Хофман.
Сертифициран преподавател и официален представил е за България на имплантната система Mirage, Italy.
Член е на:
Управителния съвет на Български зъболекарски съюз /БЗС/
Сдружението на българските зъболекари /СБЗ/
Асоциацията на денталните мениджъри в България /АДМБ/
Accademia Di Implantologia e Parodontologia Italy /AIPI/
Основател и председател е на Дентален Клуб за Клинични Дискусии.
Работи в областта на имплантологията, пародонталната хирургия и естетичните възстановявания.
Участвал е в много следдипломни квалификационни курсове в различни области.
Д-р Близнашки приема пациенти само след предварително записване.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.