Д-р Пиро Андон - Ортопед

35032
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Пиро Андон е специалист по ортопедия и травматология.
Д-р Андон е завършил медицина в Плевен, а специализация по ортопедия и травматология също е придобил в Плевен.

Дейности:
- Артроскопски операции на колянна става
- Смяна на изкуствени стави, на колянна и тазобедрена
- лечение на травма на горен и долен крайник
- лечение на спортни травми

Адреси:
ДКЦ  Бургасмед ет. 4 каб. 404 - ортопедичен кабинет: 

Понеделник 8:30-13:30
Четвъртък 14:00-18:00

За всички останали дни - по предварително обаждане!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.