Д-р Петя Несторова – Психиатър Русе гр. Русе

7948
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

 В амбулатория за специализирана медицинска помощ по психиатрия се извършват следните дейности:
-събиране на анамнестични данни.
-снемане на психичен статус.
-оценка на психичното състояние с клинични скали.
-диагноза и лечение на психични разстройства.
-психози,депресии, тревожно-депресивни разстройства, паническо разстройства,деменции.
Въз основа на тези данни се извършва лечение,психологично консултиране и мнение за трудоспособността.
При необходимост се извършват кризисни интервенции,психологично консултиране на депресвни, страхови и невротичнисъстояния, както и при соматопсихични заболявания.
Извършва психотерапевтична интервенция и фамилна психотерапия.
Психиатрична помощ се оказва и по договор, сключен с НЗОК.

КОНТАКТИ
Д-р Петя Несторова – Психиатър
Адрес: гр. Русе, Константин Ирачек 8
Моб. тел.: 0888 557 710
E-mail petya.nestorova@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.