д-р Петър Христов Атанасчев - УНГ гр. Павликени

8745
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петър Христов Атанасчев е специалист УНГ, практикуващ на територията на гр. Павликени.
Дейности:
-Комплексно консервативно и оперативно лечение на заболяванията на ушите, носа и гърлото
-Прием на пациенти от всички възрасти
-Изследване на слуха и равновесието
-Преглед и манипулации под операционен микроскоп
-Поставяне на слухови апарати
-Оперативни интервенции(амбулаторни и стационарни) при заболявания на ушите, носа и гърлото
-Работи със здравната каса
Работно време:
Понеделник 9:00-13:00 часа
Вторник 9:00-13:00 часа
Сряда 9:00-13:00 часа
Четвъртък 9:00-13:00 часа
Петък 9:00-13:00 часа

КОНТАКТИ
Адрес: гр. Павликени, ул. "Васил Петлешков" № 2
Телефон: 0888 903101

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.