Д-р Петър Младенов – Неврохирург гр. София

8308
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-Р Петър Младенов – Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по Нервни Болести и Неврохирургия
Завършва медицина във ВМИ – гр. Пловдив през 1968 год.
С придобито право на специалист по „нервни болести” от 1968 год., а през 1982 год. му е призната и втора специалност „неврохирургия”.

Работи като научен сътрудник в Научен институт по неврология, психиатрия и неврохирургия до 1986 год.
Чрез държавна фирма Медексим заминава на работа, като неврохирург в Либия до 1992 год.
Дълги години практикува като неврохирург в МБАЛ – Перник.
В екипа на неврологично отделение на МБАЛ „Света София” от месец февруари 2011 год.
Др Петър Младенов има публикувани над 58 научни статии и участие в монографии.
КОНТАКТИ
Д-р Петър Младенов – неврохирург
Адрес: гр. София, бул. България 104, МБАЛ Св. София
Моб. тел.: 0888 444 629
Е-mail: pmladenov@ mail.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.